Tartar De Ton Ahi În Stil Baja
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tartarul de ton ahi în stil Baja ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,72 USD pe porție. O porție conține 397 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, capere, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Încercați Tartar De Ton, Tartar De Ton, și Tartar De Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sosul de soia și sucul de lămâie.
Adăugați tonul tăiat cubulețe, castraveții, caperele, semințele de susan, măslinele și coriandrul. Aruncați cu atenție pentru a combina.
Împărțiți Tartarul între 4 boluri de servire răcite și serviți cu tostadas.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Ahi Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.