Tarta Rustica Cu Afine
Tarta rustică de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați afine, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta Rustica Cu Piersici Si Afine, Tarta Rustica Cu Nectarine-Afine, și Tarta Rustica Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mediu.
Adăugați untul și aruncați până se acoperă. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre, aproximativ 5 minute.
Stropiți în 5 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se adună, având grijă să nu-l suprasolicitați. (
Încălziți cuptorul la 400 F și așezați un suport în mijloc.
Așezați o foaie de copt pe raft în timp ce cuptorul se încălzește. Umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 1 (14 inci lungime).
Așezați-l pe o suprafață de lucru și pudrați-l ușor cu făină.
Scoateți aluatul din folia de plastic, așezați-l pe pergament și pudrați-l ușor cu făină. Întindeți uniform aluatul într-un cerc de 12 inci, reparând orice fisuri din jurul marginilor.
Transferați aluatul și pergamentul pe o a doua foaie de copt și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 20 de minute.Când aluatul este gata, așezați zahărul, amidonul de porumb, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Adăugați afinele și sucul de lămâie și pliați ușor pentru a acoperi fructele de pădure.Îngrămădiți afinele în centrul aluatului, lăsând o margine de 2-1/2 inci. Îndoiți marginile aluatului peste afine, lăsând un spațiu de 1/2 inch între pliul aluatului și marginea umpluturii. Îndoiți aluatul la fiecare 2 inci pe măsură ce mergeți și reparați orice rupere (asigurați-vă că sigilați orice găuri din aluat, altfel sucurile vor scăpa și vor arde în timp ce tarta se coace). Împingeți ușor afinele în jos pentru a se aplatiza ușor.
Ungeți ușor marginea de patiserie cu apă și presărați-o cu zahărul grosier, dacă folosiți.
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și transferați tarta și pergamentul pe ea.
Coaceți până când patiseria este aurie și sucurile de afine clocotesc, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați tarta să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de aproximativ 10 minute.
Scoateți tarta și pergamentul de pe foaia de copt și readuceți-le în grătar pentru a se răci, aproximativ 20 de minute. Înainte de servire, scoateți pergamentul.