Tarta festivă de naut Dreena

Tarta festivă de naut Dreena
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 551 calorii. Dacă $2.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta festivă de năut Dreena ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de năut, ulei de măsline, coajă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Tartă Festivă Cu Fructe, Tartă Festivă Cu Fructe, și Dreena ' s Chocolate Pumpkin Pie.

Instrucțiuni

1
Adăugați ulei, ceapă, țelină, usturoi, sare și piper într-o tigaie la foc mediu. Gatiti 7-9 minute pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un robot de bucătărie, adăugați naut (cu excepția a 1/4 cană rezervată), nuci, suc de lămâie, tamari și sare și pulsați pentru a toca ușor (nu piure).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
TamariTamari
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți aproximativ 1/2 din amestec din robotul de bucătărie și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați amestecul saut, suc de lămâie, tamari și sare de mare la procesor cu cealaltă jumătate de amestec de năut/nucă și piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
TamariTamari
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
5
Transferați piureul într-un castron mare și amestecați spanacul, merisoarele, cimbru, amestecul rezervat de năut/nucă tocat și ceașca rezervată de năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați amestecul în coajă de plăcintă, netezind pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
7
Combinați uleiul și tamari și periați sau întindeți deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
TamariTamari
Subţire-Subţire-
8
Se presară cimbru proaspăt și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 400 de grade timp de 33-38 de minute, până când tarta se rumeneste ușor pe margini și deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se servește cu sos de afine, o lingură de ulei/suspensie de oțet balsamic sau alt sos la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
11
Mai Multe Rețete Vegane De Ziua Recunoștinței
12
Fasole Verde Friptă Cu Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Cartofi Dulci Prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
14
Sos Tradițional De Afine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
15
Plăcintă Cu Dovleac Cu Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista