Tarta De Dovleac Savuroasă Cu Vârf De Morcov

Tarta De Dovleac Savuroasă Cu Vârf De Morcov
Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 523 calorii, 19g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 27 de fani. Dacă aveți la îndemână apă, blaturi de morcovi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tarta Savuroasa Cu Morcovi Si Tarhon, Tartă cu dovleac sărat, Ricotta și ceapă caramelizată, și Caserola Cu Spanac Sărat Cu Vârf Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți dovleacul: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți tulpina și tăiați dovleacul pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
3
Scoateți semințele și fibrele. Umpleți fiecare cavitate cu sare, piper, 3 cimbru și 3 crenguțe de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
PiperPiper
SemințeSemințe
CimbruCimbru
SareSare
4
Stropiți câteva linguri de ulei de măsline pe toată carnea. Întoarceți jumătățile de dovleac tăiate în jos pe o tavă căptușită cu folie și prăjiți aproximativ 1 oră (în funcție de dimensiune), până se înmoaie bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.Aluat: în vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, sarea de linguriță și pepitos. Pulsați de mai multe ori pentru a măcina pepitos destul de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
CuptorCuptor
6
Adăugați untul, apa și gălbenușurile de ou; pulsând de mai multe ori până când se obține o textură a mesei de curs care se ține împreună atunci când este apăsată între degetul mare și degete. Aruncați amestecul pe o bucată mare de folie de plastic, formați-l într-un disc de aproximativ cm grosime, înfășurați bine și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 30 de minute.Umplere: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o tigaie mare încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Adăugați praz și un vârf generos de sare; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie si abia incepeti sa colorati. Aproximativ 6 minute. Într-o cratiță mare combinați morcovii, 3/4 cană de apă, 1 linguriță frunze de cimbru, 1 linguriță blaturi de morcov tocate și 1 linguriță frunze de maghiran tocate, 2 linguri unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
UntUnt
PrazPraz
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Încălziți amestecul la foc mare până când fierbe, apoi reduceți tigaia la foc mic. Gatiti pana cand morcovii sunt fierti, amestecand usor pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat aproape si morcovii sunt luciosi, aproximativ 20 de minute. Odată ce dovleacul este suficient de rece pentru a se descurca, răzuiți carnea și adăugați-o într-un castron. În vasul unui robot de bucătărie adăugați 2 căni de piure de dovleac prăjit (rezervați restul pentru o altă utilizare), adăugați amestecul de praz, 1 cană de parmezan, 2 ouă, cană de lapte, 1/8 linguriță de sare, restul de 1 linguriță de frunze de cimbru, restul de 1 linguriță de frunze de maghiran și cel mai tare vârf de piper cayenne. Pulsați amestecul de 8 sau 10 ori până când este bine amestecat și destul de neted. Prazul ar trebui să fie singura textură.Finalizați tartele: unt generos de 4 (4 cm-inch) tigăi de tartă cu o margine canelată și funduri detașabile. Înveliți părțile laterale și fundul cu pesmetul. Pe o suprafață bine făinată, întindeți aluatul la aproximativ 1/8 inch grosime. Folosind tigăile pentru tartă ca ghid, tăiați aluatul în 4 discuri de dimensiuni adecvate pentru a se potrivi doar pe fundul tigăilor pentru tartă. Montați discurile în partea inferioară a tigăilor. Nu apăsați aluatul pe laturi. Mutați tigăile la frigider pentru a se răci aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ardei IuteArdei Iute
CimbruCimbru
PesmetPesmet
MaghiranMaghiran
MorcovMorcov
DovleacDovleac
UntUnt
AluatAluat
PrazPraz
OuăOuă
LapteLapte
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
TigaieTigaie
9
Scoateți din frigider tigăile reci, căptușite cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Întindeți amestecul de dovleac pe toată suprafața tigaiei, umplând complet tigaia. Neteziți partea superioară la nivel și aranjați atractiv feliile de morcov rezervate peste partea superioară a fiecărei tarte. Alegeți cele mai bune și mai uniforme felii, deoarece veți avea mai mult decât aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
MorcovMorcov
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
11
Presărați tartele cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
12
Coaceți până se rumenesc bine și setați. Aproximativ 30 până la 35 de minute. Crusta de pesmet ar trebui să se îndepărteze ușor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Transferați tigaia într-o grătar pentru a răci unele. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, dar încă cald, scoateți torturile din tigăi foarte atent. Se lasă deoparte să se răcească și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista