Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zahăr brun-afine. Această rețetă servește 35 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, extract de vanillan, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tartă Cu Zahăr Brun Cu Mere, Tarta Cu Capsuni Cu Zahar Brun, și Tartă De Dovleac Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați gălbenușul de ou, vanilia și sarea, răzuiți partea laterală a bolului și bateți la viteză mică până se omogenizează. Adăugați treptat făina, bătând până când aluatul formează doar o bilă. Bateți aluatul într-un disc și acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider aluatul cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie pergament într-o rundă de 12 inci. Îndepărtați cu grijă stratul superior de hârtie pergament și inversați aluatul pe o tigaie de tartă canelată de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndepărtați hârtia pergament și apăsați ușor aluatul în tigaie. Tăiați aluatul la culoare cu janta. Patch orice fisuri cu garnituri de aluat. Înțepați ușor fundul cu o furculiță. Dați la frigider coaja de tartă până când este fermă, aproximativ 30 de minute sau congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 30 de minute, până când marginea este ușor aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți folia și greutățile și coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 5 minute mai mult, până când este ușor aurie peste tot. Puneți tigaia pe o foaie de copt. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Într-o cratiță medie, combinați zahărul granulat cu apa și gătiți la foc moderat, amestecând, până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Adăugați afinele, acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați afinele să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scurgeți bine merisoarele; rezervați siropul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu zahărul brun și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Bateți jumătate și jumătate și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Întindeți afinele în coaja de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Stropiți 1 lingură de sirop de afine rezervat peste afine, apoi turnați crema de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Gumă Mare Portocalie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
16
Coaceți tarta în treimea inferioară a cuptorului până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 16 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
17
Transferați tarta în tigaie într-un suport pentru a se răci complet, cel puțin 2 ore. Pudrați Tarta cu zahărul cofetarilor.