Tarta cu spanac și ceapă fără Gluten ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 564 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de sorg, amidon de tapioca, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Malfatti fără Gluten (găluște cu spanac și Ricotta) cu sos simplu de roșii (fără Gluten, Vegetarian), Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), și Nu Coaceți Unt De Arahide Și Tartă Cu Jeleu (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: în bolul robotului de bucătărie, combinați făina de sorg, amidonul de tapioca și sarea. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Tapioca
Făină De Sorg
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt. Pulsați până când piesele nu sunt mai mari de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Bateți împreună 1/4 cană de apă și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați amestecul de ouă. Rulați robotul de bucătărie până se formează o bilă de aluat, aproximativ 45 de secunde. Dacă aluatul este uscat, adăugați o lingură suplimentară de apă până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Pulverizați ușor o tigaie de 10 inci cu spray de gătit. Scoateți bucățile de aluat cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Așezați bile de aluat, la aproximativ 1/2 inch distanță, în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați bilele de aluat rămase în centrul tigaiei, de asemenea distanțate la aproximativ 1/2 inch. Folosind mâna, apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei. Apoi apăsați aluatul în jurul marginii pentru a forma o crustă. Folosiți o cană de măsurare pentru a apăsa ferm aluatul în tigaie. Tăiați excesul de aluat de pe margini folosind un cuțit ascuțit. Înțepați fundul aluatului cu furculița. Acoperiți ușor tigaia cu folie de plastic și congelați tarta timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mare din fontă până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale și maro, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o într-un castron mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați lingura rămasă ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește până la sclipire.
6
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând frecvent până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Se transferă în castron cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți folia de plastic din tigaia de tartă și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți ceapa și spanacul uniform pe fundul cojii de tartă coapte. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă în tartă. Puneți tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 5 minute și serviți.