Tarta Cu Rom-Banane Cu Caramel Ars
Ars-Caramel Rom-Banana Tart este un vegetarian desert. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 228 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, spălare de ouă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caramel Ars Și Gelato Cu Banane, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Tarta Cu Caramel Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți zahărul cu 1/4 cană de apă într-o cratiță mică, adâncă, grea și, fără a amesteca, aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă, periați părțile laterale ale tigaiei pentru a dizolva orice granule de zahăr. Când zahărul s-a dizolvat și începe să se întunece, 6 până la 8 minute, înclinați-l și rotiți-l pentru a găti uniform. Gătiti, învârtind tigaia ocazional, până când zahărul devine un maro roșcat intens, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă aproximativ 1 lingură. de smântână (sosul se va spuma). Bateți încet restul.
Se amestecă romul, se lasă să se răcească la temperatura camerei și se răcește cel puțin 2 ore pentru a se îngroșa.
Între timp, pe o suprafață de lucru cu făină și cu un sucitor cu făină, rulați foaia de patiserie până la 10 pe 14 inci. dreptunghi.
Tăiați patiseria în jumătate pentru a forma două 10 - x 7-in. dreptunghiuri și așezați jumătăți pe o foaie de copt mare, fără margini. Înțepați ușor jumătățile de patiserie cu o furculiță, lăsând un 1/2-in.- frontieră largă.
Cojiți bananele, tăiate în 1/4-in.- felii groase și aranjați pe produse de patiserie.
Ungeți marginile cu ouă spălați și presărați torturi peste tot cu zahăr brun.
Coaceți tartele pe raftul inferior al cuptorului timp de 15 până la 17 minute sau până când crustele devin maro auriu mediu (ridicați marginile tartelor pentru a verifica coacerea părților inferioare).
Lăsați să se răcească ușor și stropiți generos cu sos de caramel.
Serviți torturile calde sau reci, fiecare tăiată în 4 până la 6 bucăți.