Tarta cu piersici-Nectarine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de piersici, conserve de piersici, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta cu bezea cu piersici, nectarine si caise, Tarta Cu Nectarine, și Tarta Rustica Cu Nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Amestecați nectarinele, piersicile și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Desfaceți piecrust pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Rulați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
7
Scurgeți amestecul de fructe, rezervând lichid. Aruncați nectarinele și piersicile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
8
Movilă nectarine și piersici în centrul piecrust, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste fructe, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Crustă De Plăcintă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fructe
9
Se amestecă împreună oul și 1 lingură. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
10
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Zahăr
Ouă
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe o grătar; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
12
Între timp, aduceți lichidul rezervat nectarină-piersică la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Lasă să se răcească ușor.
14
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. nectarină fierbinte - lichid de piersici peste fructele expuse în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Fructe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
15
Se servește imediat cu siropul de nectarină-piersică rămas și, dacă se dorește, Topping de smântână dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Cremă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate