Tarta Cu Nucă De Cocos Macadamia
Tarta cu nucă de cocos Macadamia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 399 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 512 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta cu ciocolata neagra, nuca de cocos si nuci de Macadamia (GF, Paleo, Vegan), Tartă Cu Ciocolată, Nucă De Cocos, Nuci De Macadamia (Fără Gluten, Paleo, Vegan), și Tarta Cu Nuci De Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat. Se potrivesc în tigaie tartă și tăiați marginile. Se răcește coaja până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Înțepați ușor fundul cochiliei peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când partea este setată și marginea este aurie palidă, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți coaja până la auriu adânc, cu 10 până la 15 minute mai mult. Lăsați cuptorul pornit.
Bateți împreună ouăle, zahărul brun, vanilia și sarea până se combină, apoi amestecați untul topit, nucile și nuca de cocos.
Se toarnă umplutura în coajă de tartă și se coace până se fixează în centru, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 30 de minute, apoi se îndepărtează partea de tigaie și se răcește tarta la temperatura camerei, cu 1 1/2 până la 2 ore mai mult.