Tarta cu miere-Pecan cu glazura de ciocolata

Tarta cu miere-Pecan cu glazura de ciocolata
Tarta cu miere-Pecan cu glazură de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, miere blândă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Încercați Tartă cu unt de arahide și miere cu glazură de Ganache, Tilapia cu crustă de Pecan cu glazură de miere, și Tilapia Cu Crustă De Pecan Cu Glazură De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți 4 căni de nuci pecan (rezervați 1/2 cană rămasă pentru garnitură) cu zahăr, miere, smântână, lapte și sare într-o cratiță grea de 4 litri la foc moderat, amestecând ocazional, până când lichidul este auriu, aproximativ 20 de minute (amestecul va apărea coagulat la început, dar apoi devine gros și neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și transferați amestecul într-un castron puțin adânc, apoi răciți complet, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Rolați un disc mai mare de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) între 2 foi mari de hârtie pergament sau folie de plastic (sau 2 foi suprapuse pentru fiecare parte, dacă este necesar) într-o rundă de 13 inci (grosime de 1/8 inci), apoi îndepărtați pergamentul de sus și inversați aluatul în tava de tartă așezată pe o foaie de copt, apăsând pe partea inferioară și laterală a tigaiei și lăsând consola. Răciți coaja cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
2
Rulați discul rămas între 2 foi mari de pergament sau folie de plastic într-o rundă de 12 inci (grosime de 1/8 inch) și răciți pe o foaie de copt cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Dacă umplutura de nuci este foarte fermă, încălziți ușor într-o cratiță la foc mic până se înmoaie, dar nu se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Răspândiți umplutura în coajă de tartă, netezind partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Periați surplombul crustei de jos cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ApăApă
5
Îndepărtați pergamentul din runda rămasă de aluat și aranjați rotund peste umplutura de tartă, rulând ușor un sucitor de-a lungul marginii pentru a sigila și tăia excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Coaceți tarta (în tigaie) pe foaia de copt până când patiseria este aurie, 30 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft setat pe o farfurie mare 15 minute. Îndepărtați cu grijă partea tigaiei și răciți tarta complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Puneți ciocolata tocată într-un castron puțin adânc. Aduceți smântâna doar la fiert și turnați peste ciocolată, apoi bateți ușor (pentru a evita bulele de aer) până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă glazura caldă deasupra tartei și se întinde ușor cu o spatulă offset pentru a acoperi uniform partea superioară, permițând ciocolatei să stropească în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
3
Lăsați tarta să stea până când glazura este setată, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Clătiți 1/2 cană de nuci pecan rezervate într-o sită, apoi uscați-le și radeți cu grijă felii foarte subțiri (mai puțin de 1/32 inch) folosind slicer, verificând grosimea primelor așchii pe o farfurie înainte de a începe să radeți nucile pecan direct pe tartă. Dacă nu aveți un feliator, tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
* Umplerea se poate face cu 4 zile înainte și se răcește complet, apoi se răcește, se acoperă.* Tarta poate fi coaptă (dar nu glazurată) cu 1 zi înainte și răcită la temperatura camerei, descoperită, apoi păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei. Glazurați și garnisiți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista