Tarta cu afine-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, coajă de lămâie, coșuri afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Migdale De Afine, Tarta cu afine si migdale, și Tarta cu migdale de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 coșuri fructe de pădure, zahăr și suc de lămâie într-o cratiță medie grea. Fructe de pădure grosiere. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul și amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți gălbenușurile și amidonul de porumb într-un castron mediu. Bateți treptat în jumătate din amestecul de fructe de pădure fierbinți; reveniți la tigaie. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Bateți untul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Transferați umplutura în castron. Acoperiți și răciți peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Unt ușor tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fund detașabil. Amestecați făina, 1/4 cană de migdale feliate, zahărul și sarea în procesor până când migdalele sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateți gălbenușul de ou și extractul de migdale într-un castron mic; adăugați la procesor și amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus a tăvii pregătite. Pierce crusta peste tot cu furculita; congela 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți până când crusta este aurie, cu aproximativ 18 minute mai mult. Crusta rece complet pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se întinde umplutura în crustă; se presară peste 2 coșuri rămase fructe de pădure. Se amestecă jeleul de coacăze într-o cratiță mică la foc mediu până se topește; periați fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Coacăze
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Presărați restul de 2 linguri de migdale feliate în jurul marginii de tartă. Acoperiți ușor cu folie și răciți cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)