Tarta condimentată cu afine-pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 697 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, zahăr pudră, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Condimentată Cu Afine Și Pere, Tartă cu Caramel și pere condimentată cu vanilie, și Tarta Cu Pere Și Migdale Cu Cremă Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 cană de fistic și 1/3 cană de zahăr în procesor și amestecați până când fisticul este tocat. Faceți înainte se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Zahăr
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață; pulsați până când amestecul începe să se aglomereze, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Aduna în minge; aplatiza în disc. Se înfășoară în plastic și se răcește peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți și apăsați, formând laturi duble groase și apăsând 1/4 inch deasupra laturilor pan. Pierce peste tot cu furculiță. Se răcește 30 de minute, apoi se îngheață 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
6
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă bule de crustă, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe raft. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu folie; a se păstra la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Combinați primele 7 ingrediente într-o tigaie mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul, rotind ocazional, 15 până la 20 de minute, în funcție de maturitate. Folosind lingura cu fante, transferați perele în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Lingura Cu Fante
Cuțit
3
Adăugați afine în lichid în tigaie; fierbeți până când fructele de pădure încep să se înmoaie, dar rămân intacte, aproximativ 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați afine pe farfurie într-un singur strat. Capac; se răcește cel puțin 3 ore. Se fierbe lichidul de braconaj în tigaie până se reduce la 1 1/4 căni, amestecând des, aproximativ 10 minute. Faceți înainte pere, afine și sirop pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți siropul la temperatura camerei; bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Fructe De Padure
Pere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
Bateti
4
Scurgeți perele pe prosoape de hârtie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Periați fundul crustei cu 2 linguri de sirop de braconaj; presărați zahăr fistic peste. Începând de la marginile exterioare ale crustei, aranjați perele îndeaproape în modelul starburst cu capetele tulpinii spre centru. Aranjați perele rămase în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Starburst Bomboane
Sirop
Pere
Zahăr
6
Periați ușor perele cu puțin sirop. Aruncați afine cu 1 lingură de sirop; împrăștiați peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Pere
Sirop
7
Se presară cu 1 lingură de fistic tocat. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.