Tarta Ciocolata-Alune

Tarta Ciocolata-Alune
Tartă cu ciocolată și alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 562 de calorii , 7 g de proteine și 44 g de grăsimi . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână alune de pădure, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tartă cu alune de ciocolată , Tartă cu alune și ciocolată și Tartă cu alune .

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: prăjiți alunele într-o tigaie la foc mediu până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Lasa sa se raceasca.
3
Transferați 1/3 cană nuci într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați făina, zahărul și sarea; pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați untul și pulsați până când amestecul arată ca o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Stropiți oul și vanilia; pulsați până când aluatul începe să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic și lipiți-l într-un disc. Înfășurați și lăsați la frigider până se întăresc, cel puțin 1 oră. Se toacă grosier alunele rămase și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată într-o rotundă de 12 inci. Apăsați pe fundul și părțile laterale ale unei tavi de tartă de 9 inci cu fund detașabil, apoi tăiați excesul de aluat. Înțepăți fundul peste tot cu o furculiță. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți până când marginile devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Îndepărtați folia și greutățile și continuați coacerea până când se rumenesc peste tot, 15 până la 20 de minute. Se răcește complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Bateți amidonul de porumb în 1/4 cană de smântână într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați restul de 1 3/4 cani de smântână, tartina de ciocolată-alune, vanilia și sarea într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând și răzuind părțile laterale ale tigaii cu o spatulă de cauciuc. Odată ce amestecul începe să fiarbă, amestecați constant până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă în crustă și se rotește deasupra. Dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră. Acoperiți cu alunele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Fotografie de Lisa Shin

Vin recomandat: Port

Tarta poate fi asociată cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Catherman's Port. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Portul NV Catherman
Portul NV Catherman
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista