Tarta Caramel-nuc cu glazură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 444 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, zahăr pudră, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu ciocolată, Caramel și nuci, Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană), și Tort de mere-nuc cu glazură de Caramel.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, migdalele, nucile și sarea în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
2
Adăugați zahăr pudră și combinați folosind viraje pornite/oprite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
3
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până se formează făină grosieră. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet oul. Se amestecă până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Folie
Ouă
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil. Tăiați excesul de aluat la același nivel cu marginea superioară a tigaiei. Pierce partea de jos a aluatului peste tot cu furculita. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
6
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Transferați la raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Puneți zahărul, 1/2 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță mare și grea. Se amestecă la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți în unt și smântână (amestecul va bule puternic). Când barbotare dispare,amestecati CR fra fra. Se răcește caramelul până începe să se îngroașe. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă caramelul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Lăsați să stea 15 minute să se răspândească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aduceți crema să fiarbă în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și amestecați până se topește și se omogenizează. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
4
Se toarnă suficientă glazură peste caramel pentru a acoperi și umple tarta chiar sub marginea crustei (rezervați glazura rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)