Tartă Rustică Cu Spanac
Tarta rustică de spanac necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 140 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci, sare kosher, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Tartă Rustică Cu Spanac, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Tartă Rustică Cu Nuci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie medie și puneți-l
Adăugați usturoiul. Gatiti si amestecati 1 minut, pana
Se adaugă spanacul și se sotează ușor timp de 2 minute.
se încălzește și se condimentează cu sarea și piperul; deoparte.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit. Desfaceți 1 bucată pe
foaie de copt. Puneți amestecul de spanac uniform peste crustă, lăsând un
1-inch de frontieră în jurul marginii.
Strat brânză de vaci, ciuperci, și
Se presară cu cimbru și parmezan.
Periați jumătate din ou în jurul marginii de 1 inch a crustei.
crust pe partea de sus și crimp marginile pentru a sigila.
Tăiați fante în crusta superioară pentru a permite scăparea aburului.
35 de minute sau până la aur. Se răcește pe un suport timp de 5 minute înainte de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.