Tartă de roșii cu crustă de cheddar
Tarta de roșii cu crustă de cheddar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 468 calorii, 13g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar dijon, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu roșii cu crustă de Cheddar, Tartă Cu Busuioc De Roșii Cu Crustă De Dovlecei, și Tartă Pesto de roșii cu crustă de conopidă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Blitz făina, untul și cheddarul într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu pesmetul, apoi adăugați oul și bateți din nou până formează o bilă.
Pudrați ușor o suprafață rece cu făină și întindeți patiseria. Tapetați o formă de tartă cu fundul liber de 24 cm cu patiseria, apoi răciți timp de 10 minute. Tapetați carcasa de patiserie cu hârtie rezistentă la grăsime, umpleți cu fasole de copt și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți hârtia și boabele de copt și continuați să gătiți încă 10 minute, apoi scoateți-le din cuptor.
Se amestecă muștarul Dijon și crme frache și se întinde uniform pe baza de patiserie. Înjumătățiți roșiile, îndepărtați tulpina și aranjați în cutia de patiserie.
Se presară cimbru și piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți tarta la mijlocul cuptorului și gătiți timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 150C/ventilator 130C / gaz 2 și gătiți încă 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.