Tartă De Mic Dejun Cu Migdale De Afine

Tartă De Mic Dejun Cu Migdale De Afine
Tarta de mic dejun cu migdale de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 717 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, gălbenuș de ou, jeleu de coacăze plus 1 lingură de apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă Cu Migdale De Afine, Tartă De Afine-Migdale, și Tartă cu afine și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahărul, vârful de sare și 2 (1/4-halbe) afine într-o cratiță. Zest lamaie peste partea de sus, apoi suc de aproximativ 1 lingura si se adauga la fructe de padure. Dă-i o agitație. Puneți soba la foc mediu și gătiți până când fructele de pădure își eliberează sucurile și arată ca jeleu sau gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
În timp ce se întâmplă acest lucru, bateți gălbenușurile de ou și amidonul de porumb împreună într-un castron mic. Se amestecă în fructe de padure și se fierbe până la frumos și gros. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pentru crustă: puneți făina într-un robot de bucătărie, adăugați 1/2 cană migdale, zahăr, un vârf de sare și puls până când este o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați gălbenușul de ou și untul rece (untul rece face crusta frumoasă și fulgi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Adăugați extractul și procesați amestecul până se transformă într-o mică minge de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Apăsați aluatul frumos și uniform într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil. Înghețați aproximativ 1 oră pentru a-l întări. Congelarea va ajuta, de asemenea, să faceți o tartă crocantă frumoasă după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Puneți o bucată de pergament pe aluat și umpleți-o cu fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coaceți timp de aproximativ 12 minute. Aceasta se numește coacere oarbă, care menține crusta frumoasă și plată și lasă mult spațiu pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți fasolea și pergamentul și gătiți crusta până se rumenesc frumos și auriu, încă 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Lasă să se răcească.
11
Încălziți jeleul de coacăz negru și 1 lingură de apă într-o cratiță pentru a-l topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze NegreCoacăze Negre
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se toarnă umplutura de afine în tartă și se întinde pe margini. Mound afine proaspete rămase peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu AfineUmplutură De Plăcintă Cu Afine
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
13
Ungeți blatul cu glazura de jeleu. Luați migdalele prăjite rămase și presărați-le în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
14
Se pune la frigider pentru a se întări.
15
Scoateți fundul tartei, feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista