Tartă de fructe de pădure cu cremă de ghimbir
Această rețetă servește 16. O porție conține 950 calorii, 12g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr granulat, foi de patiserie puf, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tartă de fructe de pădure cu cremă de ghimbir, Tartă Cu Cremă De Fructe De Pădure, și Tartă Cu Cremă Mixtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: hârtie pergament și o placă plată mare (cel puțin 20 de centimetri pătrați) pentru servire.
Pregătiți și coaceți patiseria în 4 cadrane: amestecați gălbenușurile și 2 linguri de apă pentru spălarea ouălor. Puneți o foaie de copt congelator.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe un pătrat de pergament de 12 inci și periați peste tot cu spălare de ouă. Înțepați întreaga suprafață uniform cu o furculiță.
Desfaceți o a doua foaie de patiserie pe o tăietură și tăiați o bandă cu unghi drept de 1 1/4 inci de-a lungul a 2 margini adiacente cu un cuțit mic ascuțit, rezervând pătratul rămas pentru o altă utilizare.
Așezați unghiul drept pe 1 colț deasupra a 2 margini adiacente de patiserie înțepată pentru a forma primul cadran de tartă.
Transferați patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până când este ferm, aproximativ 10 minute.
Transferați patiseria pe pergament de la congelator la placa de tăiere și tăiați o bandă lată de 1/4 inci de pe toate cele 4 margini folosind vârful cuțitului mic și o riglă și tăiați tot drumul prin patiserie. Faceți tăieturi verticale lungi de 1/4 inch prin straturi duble de margine la aproximativ 1/2 inch distanță (pentru a ajuta părțile să se ridice uniform).
Întoarceți patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până când este ferm, dar nu solid, aproximativ 10 minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. și încălziți o altă foaie de copt pe cel mai mic raft din cuptor până la cald, aproximativ 2 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați patiseria pe pergament din congelator în foaie fierbinte.
Coaceți produse de patiserie pe cel mai mic raft de cuptor până se umflă și se rumenesc adânc (puțin mai întunecat decât de obicei, astfel încât marginile duble sunt gătite), 14 până la 16 minute.
Transferați patiseria pe pergament într-un suport pentru a se răci.
Repetați procedura cu restul de 3 pachete foetaj pentru a face restul de 3 cadrane de tartă.
Faceți cremă de ghimbir: amestecați crema de brânză și zahărul granulat într-un robot de bucătărie până când zahărul este dizolvat și amestecul este neted.
Se adaugă ghimbirul și pulsul până se toacă fin și amestecul se combină bine.
Pregătiți fructele și asamblați tarta: dacă este foarte umflată, aplatizați ușor părțile interioare ale produselor de patiserie (un singur strat) ușor cu palma. Se potrivesc cadrane împreună pe bord plat pentru a forma o coajă gigant tarta pătrat, tunderea marginile interioare ale fiecărui cadran ușor cu un cuțit zimțată pentru a ajuta cadrane se potrivesc împreună fără probleme. "Lipiți" marginile interioare împreună cu puțină cremă de ghimbir, apoi întindeți uniform crema de ghimbir rămasă peste tartă, lăsând marginile duble ca margine.
Aranjați căpșunile într-un model decorativ peste cremă. Se aduce jeleu la fierbere cu restul de 2 linguri de apă, amestecand pana se omogenizeaza, apoi se fierbe glazura 1 minut. Aruncați 3/4 de glazură cu afine într-un castron mare și lingurați afine pe tartă pentru a acoperi crema între căpșuni, mounding ușor.
Ungeți căpșunile cu glazura rămasă.
Toate cele 4 cadrane de patiserie pot fi preparate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și stivuite congelator între foi de hârtie pergament.
Lăsați fiecare secțiune să stea la temperatura camerei până când nu mai este înghețată solidă, dar încă fermă, aproximativ 5 minute, înainte de coacere.
Crema de ghimbir poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Tarta asamblată poate fi păstrată la temperatura camerei răcoroase cu 3 ore înainte de servire