Tartă cu rubarbă și crustă de shortbread

Tarta cu rubarbă și crustă de shortbread ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de rețete de deserturi. Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 12 porții și costă 68 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 224 de calorii . Dacă aveți la îndemână sare, colorant alimentar, nuci pecan măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Mamei . Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de prost, de 26% . Încercațitarta cu mere + cremă de patiserie condimentată + shortbread cu scorțișoară , shortbread cu migdale și merișoare și fursecuri shortbread cu cacao și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți rubarba, zahărul și apa la fierbere. Reduceți focul; gătiți și amestecați până se îngroașă și rubarba este fragedă. Lăsați să se răcească puțin.
Transferați într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până când amestecul devine omogen; dați deoparte.
Pentru crustă, puneți făina, nucile pecan, untul, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se face sfărâmicioasă. Apăsați pe fundul și pe marginile unei forme de tartă neunse, cu fund detașabil, de 23 cm.
Coaceți crusta la 175°C timp de 18-20 de minute sau până se rumenește ușor.
Între timp, într-o cratiță mică și groasă, la foc mediu, bateți gălbenușurile de ou, zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și amestecul de rubarbă până se omogenizează.
Adăugați untul; gătiți până când untul se topește, amestecând constant. Adăugați colorant alimentar, dacă doriți; turnați în crusta pregătită.
Coaceți la 175°C încă 12-15 minute sau până când centrul este aproape întărit. Lăsați să se răcească complet pe un grătar. Refrigerati timp de cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, pudrați cu zahăr pudră.