Tartă Cu Ricotta
Această rețetă vegetariană și דל פחמימות,ă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă cu Ricotta, șuncă și Scallion, Tartă cu roșii și Ricotta, și Tarta Cu Ricotta Cu Spanac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Adăugați brânzeturile, salsa, sarea și piperul; se amestecă bine.
Rulați patiseria într-un 12-in. încercuiește pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se întinde cu amestec de brânză până la 1 in. de margine. Ori marginea de patiserie peste marginea exterioară de umplere.
Se coace la 400 la 22-26 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia în pene. Puneți la frigider resturile.