Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu zară de arțar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb măcinată din piatră, ouă, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinci individuale de pâine tartă cu unt de arțar cu sos de caramel de arțar, Tartă Cu Lămâie-Zară, și Tartă Cu Afine Și Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Turnați făina, făina de porumb, zaharurile și sarea în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă metalică și procesați pentru a combina. Împrăștiați untul deasupra și pulsați cu amestecul uscat pentru a acoperi, apoi continuați să pulsați până când se răcește și aproape nisipos, aproximativ opt impulsuri de 3 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți gălbenușul deasupra și pulsați din nou până când ingredientele sunt umede și abia încep să se aglomereze, aproximativ alte 8 impulsuri. Aluatul ar trebui să se țină împreună când îl strângeți în palmă. Dacă nu, adăugați 1 linguriță de apă rece și pulsați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată. Îndepărtați aluatul pe suprafața de lucru folosind călcâiul mâinii până când începe să se unească. Adunați aluatul înapoi și formați-l într-un disc. Înfășurați în plastic și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Lăsați aluatul să se încălzească ușor înainte de a-l rula (dacă îl rulați cât este rece, se va sparge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Rotiți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată cu un știft de rulare într-un cerc gros de 1/8 până la 3/16 inci, cu diametrul de 10 până la 11 inci. Montați aluatul într-o tigaie de tartă de 8 inci cu fundul detașabil. Nu vă faceți griji dacă se fisurează puțin; îl puteți patch-uri cu unele dintre garnituri. Apăsați ferm aluatul în partea inferioară a tigaiei, unde se întâlnește cu părțile laterale, apoi rotiți știftul peste tigaie pentru a tăia consola. Apăsați ferm aluatul pe părțile laterale ale tigaiei și înapoi până sus folosind degetele (uneori știftul împinge aluatul pe părțile laterale ale tigaiei puțin). Se răcește la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. poziționați suportul pe cea mai joasă treaptă a cuptorului și puneți o foaie de copt deasupra. Aliniați crusta răcită cu un filtru de cafea de 10 inci și cântăriți-o cu fasole uscată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Așezați pe foaia de copt fierbinte și coaceți până când părțile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți coaja din cuptor, îndepărtați cu grijă fasolea și filtrați-o și apoi reveniți la cuptor până se rumenesc complet și se coace, încă 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lăsați să se răcească înainte de a adăuga umplutura, aproximativ 10 minute.
10
Pentru umplutură: pulsați zahărul de arțar, făina și sarea într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maple Sugar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Adăugați untul topit și pulsul pentru a combina, apoi adăugați Zara și vanilia și pulsul pentru a combina din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12
Adăugați ouăle și pulsul până când sunt doar combinate-nu amestecați prea mult. Se strecoară în coaja tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Coaceți tarta până când părțile laterale sunt setate (se pot pufni ușor) și mijlocul încă se mișcă ușor când atingeți tigaia, 30 până la 35 de minute. Se răcește pe un suport timp de cel puțin 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se servește cald sau la temperatura camerei, garnisit cu fursecuri după dorință.