Tapenadă de roșii uscată la soare cu Crostini

Tapenada de roșii uscată la soare cu Crostini ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare; acoperiți și lăsați să stea 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 3/4 cană de lichid.
Combinați roșiile, lichidul rezervat, măslinele, busuiocul, sucul de lămâie și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de roșii într-un castron mic; se amestecă uleiul. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați jumătate din feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor feliile de pâine cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 4 minute. Întoarceți feliile de pâine; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți încă 4 minute. Repetați cu feliile de pâine rămase. Se răcește complet.
Garnisiți tapenada cu pătrunjel, dacă doriți; serviți cu crostini.