Tamarind Cu Geamuri Copil Înapoi Coaste

Tamarind Cu Geamuri Copil Înapoi Coaste
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tamarind glazurate Baby spate coaste ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 946 calorii, 89G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați aji panca, suc de portocale, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste din spate pentru bebeluși înăbușite cu bere cu sos de tamarind portocaliu, Coaste Din Spate Pentru Copii Glazurate, și Coaste Din Spate Pentru Copii Glazurate.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați coastele cu sare și piper și așezați-le cu partea cărnoasă în sus pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu sau un vas de copt superficial. Prăjiți timp de 30 de minute și apoi scurgeți orice grăsime acumulată din foaia de copt. Întoarceți coastele și creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F. întoarceți-le la cuptor pentru încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
În timp ce coastele gătesc, faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Scurgeți aji panca și puneți-l într-un blender împreună cu pasta de tamarind, zahărul brun, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, sucul de portocale și usturoiul. Puree pentru a face o pastă groasă, răzuind borcanul după cum este necesar. Puneți deoparte 1/4 din glazură pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
După ce coastele s-au gătit la 400 de grade F timp de 30 de minute, începeți să le bateți cu glazura la fiecare 15 minute până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 oră, întorcând coastele cu partea cărnoasă în sus după 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Scoateți coastele din cuptor, periați cu glazura rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista