Tamale Pie II

Tamale Pie II
Tamale Pie II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 232 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Slow Cooker Pui Tamale Pie, Tamale Pie I, și Tamale Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță, aduceți apă la fiert și adăugați 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet făina de porumb și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă 2/3 din terci de făină de porumb fierbinte într-un vas de caserolă de 2 litri. Folosind lingura, aduceți-o pe părțile laterale cât va ajunge. Dacă ciuperca este prea groasă pentru a se răspândi, adăugați puțină apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Într-o tigaie mare, gătiți, dar nu rumeniți, carnea de vită măcinată, rupând-o în firimituri în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa și ardeiul verde și gătiți 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se adaugă porumbul (cu lichidul său), pudra de chili, sarea și sosul de roșii, se încălzește până se încălzește foarte tare și se toarnă amestecul în vasul de caserolă căptușit cu terci de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Lingura rămasă terci de făină de porumb peste partea de sus. Din nou, ar trebui să fie suficient de subțire pentru a se răspândi, dar cu siguranță nu apoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Se acoperă cu brânză rasă și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când brânza este topită și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească fie ani de îmbătrânire, fie să fie băut la fața locului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista