Tamale picante de creveți cu sos Tomatillo prăjit și brânză de capră

Tamale picante de creveți cu sos Tomatillo prăjit și brânză de capră
Tamales creveți picante cu sos Tomatillo prăjită și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți chimen, sare și piper, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tamale De Porc Cu Tomatillo Prăjit-Chile Salsa, Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită, și Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tomatillos, ceapă, usturoi și ardei verzi într-o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie împreună cu orice sucuri care se află în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
3
Adăugați chimenul, sarea și cilantro. Pulsați amestecul până când este combinat, dar încă gros. Puteți adăuga un pic de apă sau bulion dacă amestecul este prea gros. Rezervați jumătate din sos pentru a servi cu tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
4
Într-un castron adânc, combinați masa și jumătatea rămasă din sosul tomatillo. Bateți până se încorporează complet și aluatul este verde. Îndoiți brânza de capră înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, OptionalGelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
5
Setați cojile de porumb pe o tigaie acoperită de un prosop umed.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
6
Așezați coaja pe o farfurie cu partea netedă în sus și capătul îngust orientat spre dvs.
7
Întindeți un strat subțire și uniform de amestec masa pe suprafața cojii cu o lingură care este înmuiată în apă. Îndoiți capătul îngust până la centru, apoi pliați ambele părți împreună pentru a închide umplutura. Masa lipicioasă va forma un sigiliu. Prindeți vârful larg închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
8
Așezați tamalele într-un abur mare sau strecurătoare cu capătul ciupit. Încărcați vaporul într-o oală mare umplută cu 2 inci de apă. Apa nu trebuie să atingă tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
9
Așezați o cârpă umedă peste Tamale și acoperiți cu capac. Păstrați apa la fierbere scăzută, verificând periodic pentru a vă asigura că apa nu fierbe. Aburiti tamalele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
10
Înveliți creveții cu chimen, pudră de chili, cayenne, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric MăcinatFire De șofran Sau 1 Linguriță De Turmeric Măcinat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
11
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată, gătiți creveții timp de 5 minute până când sunt roz. Pentru a servi, desfaceți tamalele, acoperiți cu creveții picanți și lingurați sosul tomatillo rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista