Tamale De Porc
Tamales de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 140 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de queso con Rajas, Tamale De Porc Trase, și Tamale De Porc Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-o cratiță adâncă și acoperiți cu apă rece (aproximativ 6 căni).
Adăugați 2 lingurițe de sare, ceapa, cimbru, oregano, frunze de dafin și boabe de piper; acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până când carnea de porc este fragedă, 1 oră, 30 de minute până la 2 ore.
Transferați carnea de porc pe o farfurie și tăiați-o. Se strecoară și se rezervă lichidul de gătit; păstrați cald.
Între timp, înmuiați cojile de porumb într-un bol cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le menține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Combinați carnea de porc, chimenul, 1/3 cană praf de chili, usturoiul, făina, zahărul, uleiul vegetal și 1 cană din lichidul de gătit rezervat într-o tigaie mare. Se aduce la foc mic la foc mediu; gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Se amestecă masa harina, untura, 2 lingurițe sare, restul de 1/2 linguriță praf de chili și 2 2/3 Căni din lichidul de gătit rezervat într-un bol până se combină.
Scurgeți cojile și uscați-le. Începând cu 1/2 inch de la capătul larg, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pe o coajă, lăsând o margine de 1 inch pe laturi. Lingurați 2 linguri de carne de porc umplând centrul aluatului, apoi pliați în părțile laterale ale cojii, înfășurând aluatul în jurul umpluturii. Îndoiți capătul îngust al cojii. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Setați un coș cu aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 centimetri de apă. Aranjați tamalele în picioare în abur, pliate în jos. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și aburiți până când aluatul este ferm, 45 până la 50 de minute.
Scoateți din abur și lăsați să se răcească ușor înainte de despachetare.
Fotografie de Kat Teutsch