Această rețetă servește 30 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză cheddar, coji de porumb, amestec instant de masă de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
Apă
2
Se scurge și se usucă.
3
Așezați masa într-un castron mare și adăugați treptat bulion de pui; frământați până se omogenizează. Se amestecă praful de copt și uleiul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Supă De Pui
Ulei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 1 coajă de porumb mare sau 2 mici, suprapuse, deschise pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Porumb
5
Răspândiți amestecul de masă 2 linguri în centru, lăsând aproximativ 2 centimetri goi în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Strat 1 creveți, 1 fâșie de piper, 1/2 lingură fiecare brânză cheddar și Jack și 1 lingură de spanac în centru. Îndoiți părțile laterale, apoi pliați partea superioară și inferioară. Legați cu sfoară sau fâșie de coajă de porumb pentru a vă asigura. Repetați cu cojile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Brânză Cheddar
Spanac
Piper
Creveți
Porumb
7
Umpleți un coș cu aburi cu Tamale, în poziție verticală în straturi. Gatiti peste apa fierbinte timp de 60 pana la 90 de minute, completand apa dupa cum este necesar, pana cand coaja se indeparteaza de masa fara sa se lipeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
8
Deschideți coaja de porumb și top tamale cu sos de cremă de Cilantro-Lime.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.