O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, unt, 2 cepe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.).
Instrucțiuni
1
Acoperiți cojile cu apă fierbinte cu 2 inci într-un castron mare și înmuiați-le, ținute scufundate cu o placă inversată, rotind cojile ocazional, până la moale, aproximativ 30 de minute. Clătiți cojile, câte 1, sub apă curgătoare. Puneți 24 din cele mai mari coji pe o farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie umezit. Rupeți unele dintre cojile rămase pe lungime în benzi de 24 (1/2 inch lățime) pentru a le folosi ca legături (păstrați și umezeala).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bol
2
Acoperiți porcini cu 1 cană de apă foarte fierbinte într-un castron mic și înmuiați 30 de minute. Ridicați porcini, strângând lichidul înapoi în vas (lichid de rezervă), apoi clătiți ciupercile pentru a îndepărta orice nisip. Tăiați grosolan porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într-o măsură de sticlă și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
4
Încălziți 1/2 unt de băț într-o tigaie antiaderentă grea de 12 inci la foc mare până când spuma dispare, apoi sotati ceapa și usturoiul, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă ciupercile (inclusiv porcini) și epazotul (dacă se utilizează) și saut-ul, amestecând ocazional, până când lichidul este eliberat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Epazot
6
Adăugați lichidul de înmuiere porcini și fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și ciupercile sunt ușor rumenite, 3 până la 5 minute, apoi presărați piper și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Piper
Sare
7
Se transferă într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Bateți restul de 1 1/2 bețe de unt cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 30 de secunde. Cerneti masa harina cu praful de copt, zaharul si restul de 1 1/2 lingurite de sare intr-un bol. Se amestecă 1 1/2 căni de apă foarte fierbinte până se formează o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
(amestec De Masa De Porumb)
Unt
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Bateți amestecul masa în unt în 3 loturi, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de ciuperci până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
10
Puneți 1 coajă pe o suprafață de lucru, capătul ascuțit cel mai apropiat de dvs. și, întinzându-l plat, Movilă 3 linguri umplând centrul și aplatizați ușor într-un oval aspru (aproximativ 1/2 inch grosime) cu spatele unei linguri, lăsând o margine de 1 inch pe ambele părți. Aduceți capătul ascuțit al cojii peste movila de umplutură pentru a acoperi și pliați părțile laterale ale cojii peste umplutură pentru a închide. Adunați capătul deschis al cojii în partea de sus a umpluturii, creând o pungă plată și legați-o cu o bandă de coajă de porumb. Asamblați încă 23 de tamale în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
Porumb
11
Aranjați tamalele în poziție verticală în 1 strat în inserția cu aburi, astfel încât să semene cu domino-urile care cad în rânduri. Puneți aburul peste apă clocotită în oală și acoperiți cu un prosop de bucătărie pliat (prosopul absoarbe condensul, astfel încât tamalele să nu se ude). Aburi Tamale, bine acoperite cu un capac, adăugând mai multă apă după cum este necesar, până când umplerea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Pentru a verifica coacerea, deschideți 1 tamale aburit și dacă orice parte a umpluturii este încă gumă, aburiți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummies
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
1
Tamalele gătite pot fi congelate, învelite bine în folie, 1 lună. Pentru a reîncălzi, aruncați folia (nu dezghețați) și aburiți peste apă clocotită până când este încălzită, aproximativ 5 până la 10 minute sau cuptorul cu microunde până când este fierbinte.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.