Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide

Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de măsline, brânză de capră, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Greutatea se scurge cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
2
Scurgeți cojile.
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Coaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 LimeCoaja De Lime Rasă, Plus Zeama De La 1 Lime
4
Combinați stafidele și următoarele 7 ingrediente (prin cremă de brânză), amestecând bine pentru a combina. Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați 3 linguri aluat masa de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de sus a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 inci lungime cu 3 inci lățime. Se toarna aproximativ 1 lingura amestec de branza pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, fiind sigur că acoperiți umplutura cu aluat; pliați peste încă 1 timp. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pachete (10 Uncii Fiecare) Spanac Tocat Congelat, Dezghețat și Bine Scurs4 Pachete (10 Uncii Fiecare) Spanac Tocat Congelat, Dezghețat și Bine Scurs
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
TamaleTamale
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Ambalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și ScurseAmbalați Macaroane Cot Sau Inel, Fierte și Scurse
5
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe suportul unei tigaie pentru broiler căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru broiler; deasupra cu suportul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Aburiti tamalele la 450 timp de 55 de minute, adaugand apa dupa cum este necesar pentru a mentine o adancime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Seminte Suplimentare De Susan, OptionalSeminte Suplimentare De Susan, Optional
8
Lasă tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista