Tamale de brânză de capră cu măsline și stafide
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de măsline, brânză de capră, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză elvețiană cu sfeclă, brânză de capră și stafide, Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Greutatea se scurge cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați stafidele și următoarele 7 ingrediente (prin cremă de brânză), amestecând bine pentru a combina. Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați 3 linguri aluat masa de bază în centrul cojii la aproximativ 1/2 inch de sus a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi de 4 inci lungime cu 3 inci lățime. Se toarna aproximativ 1 lingura amestec de branza pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, fiind sigur că acoperiți umplutura cu aluat; pliați peste încă 1 timp. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe suportul unei tigaie pentru broiler căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru broiler; deasupra cu suportul pregătit.
Aburiti tamalele la 450 timp de 55 de minute, adaugand apa dupa cum este necesar pentru a mentine o adancime de aproximativ 1/2 inch.
Lasă tamalele să stea 10 minute.