Tamale Cubaneze
Această rețetă servește 45 și costă 16 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 47 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați baza de sos sofrito, unt, 1/4 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamalele columbiene ale mamei (Tamales Colombianos de mi Mammimbal.) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb în apă fierbinte 30 min., așezând placa deasupra cojilor pentru a le cântări.
Între timp, amestecați porumbul în blender până se face piure; se toarnă într-un castron mare. Se amestecă treptat masa harina, untul și suficientă apă pentru a forma un aluat rigid, amestecând până când amestecul este bine amestecat; pus deoparte.
Încălziți pansamentul și sosul sofrito în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei; gatiti si amestecati 3 min.
Adăugați carne; gatiti si amestecati 5 min. sau până când carnea este gata. Mișto.
Așezați 1 coajă de porumb pe tăbliță cu capătul ascuțit orientat spre dvs.
Așezați o altă coajă de porumb deasupra, cu capătul ascuțit orientat spre tine.
Întindeți 1/4 cană de aluat masa în centrul cojii; se acoperă cu 2 linguri. amestec de carne. Apăsați ușor carnea în aluatul masa. Îndoiți cojile de porumb peste umplutură, închizând complet umplutura; legați cu benzi din unele dintre cojile de porumb rămase pentru a le asigura. Repetați pentru a face 10 Tamale.
Adăugați 2 căni de apă, chimen și usturoi în oala mare de tamalera. Linia de jos a coșului tamalera cu coji de porumb rămase; adăugați tamales.
Se pune în oală tamalera; se acoperă cu capac.
Aduceți apa la fierbere; reglați căldura pentru a menține fierberea blândă. Aburiți 1 oră sau până când tamalele se îndepărtează de cojile de porumb, adăugând mai multă apă în oală atunci când este necesar.
Scoateți tamalele din tamalera; se răcește ușor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.