Talpă cu crustă de migdale

Talpă cu crustă de migdale
Talpa cu crustă de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 4.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 280 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, ulei de măsline, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Talpă cu crustă de nucă de cocos, Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice, și Phyllo-crusted Petrale Sole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 cu un suport setat la nivelul superior.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați ambele părți ale fileurilor cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper, apoi se așează pe o foaie de copt tapetată cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Periați vârfurile fileurilor cu 2 lingurițe. ulei de măsline și stoarceți puțină lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
4
Combinați panko, parmezan, nuci, pătrunjel, coajă, rămânând 1 linguriță. ulei de măsline și un vârf de sare și piper. Acoperiți uniform fileurile cu amestec de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
MigdaleMigdale
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
NuciNuci
5
Coaceți până când peștele este opac în centru, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu mai multă lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista