Talpa Cajun cu fasole verde și conopidă este o fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 182G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1253 calorii. Pentru $30.42 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de unt, fasole stil, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Talpă Cajun Cu Fasole Verde Și Conopidă, Quinoa Cajun, somon copt și fasole verde de vară, și Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.așezați fileurile uniform distanțate pe foaie.se toarnă uniform și ușor sucul de lămâie peste fiecare file - creând o parte umedă.presărați bine condimentul cajun peste fiecare strat de file-aproape dând imaginea tălpii înnegrite.coaceți timp de 30 de minute (max) -legume-puneți conopida la microunde până când este gătită, dar încă puțin crocantă (aprox. 8-10 minute).tăiați fin ceapa verde și aruncați-o în vasul de fasole.puneți la microunde fasolea verde tăiată Franceză congelată și ceapa până se termină (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sole
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți orice lichid din legume și aruncați împreună cu untul, sarea și piperulgust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Se servește încă fierbinte și peștele este proaspăt din cuptor. Aceste două feluri de mâncare durează aproximativ același timp pentru a găti / pregăti și găti, astfel încât să nu existe timp de așteptare între feluri de mâncare.Bucurați-Vă De Pofta Bună!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.