Tajine de pui marocan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 638 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ghimbir măcinat, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tajine De Pui Marocan, Tajine De Pui Marocan, și Marocan Tajine de pui cu lamaie si masline.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați usturoiul, chimenul, ghimbirul, boiaua, sarea și piperul, 1/2 cană de ceapă rasă și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Clătiți lămâile conservate și îndepărtați pulpa. Rezervați coaja de lămâie pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Pere Bartlett Sau D'Anjou
4
Adăugați pulpa de lămâie în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Se amestecă totul împreună și se pune într-o pungă mare de plastic pentru a se marina peste noapte la frigider. (Douăzeci și patru de ore oferă cu adevărat puiului cea mai bună aromă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
7
Într-un cuptor sau caserolă olandeză mare, așezați puiul și marinada; adăugați tulpinile de pătrunjel și coriandru, restul de ceapă rasă, șofranul praf și 1 1/2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se fierbe, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Scoateți capacul, amestecați puiul și continuați să fierbeți încă 15 minute sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Scoateți puiul într-un vas de servit și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Păstrați sosul pe aragaz și începeți să reduceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Feliați coaja de lămâie conservată în felii subțiri și adăugați la sos împreună cu măslinele, pătrunjelul și coriandrul. Reduceți până când sosul este doar puțin gros. Acest lucru nu ar trebui să dureze cel mult 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Descoperiți puiul și îndepărtați pielea de pe pui. (Nu arată frumos și cine are nevoie de grăsime suplimentară.)