Fidea rece de susan cu carne de porc prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 186 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți tăiței ramen, miere, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Taitei de susan rece cu carne de porc prăjită, Taitei de susan rece 66, și Fidea Rece De Susan.
Instrucțiuni
1
Amestecați sosul de soia, uleiul, oțetul și mierea într-o pungă mare ziplock.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-
2
Adăugați carne de porc. Sac de etanșare. Bagati la frigider, de cotitură sac ocazional, timp de 4 ore sau până la peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți carnea de porc din marinată. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă marinada într-o tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți din căldură.
8
Se toarnă 1 cană de apă în fundul tăvii de prăjire. Prăjiți timp de 15 minute. Ungeti carnea de porc cu marinata. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte citește 63°, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Lăsați carnea de porc să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Faceți tăiței: aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti taiteii pana se inmoaie, aproximativ 3 minute sau ca eticheta pachetului directioneaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scurgeți; clătiți tăiței în apă rece, apoi scurgeți din nou. Într-un bol, bateți untul de arahide, oțetul, sosul de soia, ghimbirul, mierea și uleiul de susan până se omogenizează. Într-un alt bol, aruncați tăiței, morcovi, scallions și varză de fasole cu 1/2 cană de pansament (adăugați mai mult după gust, dacă doriți). Împărțiți între patru recipiente de prânz; top cu carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
3 Picături De Sos De Soia
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoi
Rețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Serviți sau acoperiți și răciți până când sunteți gata să împachetați prânzul.