Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci)
Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 2583 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $22.1 pe portie, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tagliatelle Ai Funghi, Tagliatelle con Spinaci e Funghi, și Tagliatelle cu ragu de legume.
Instrucțiuni
1
Împărțiți aluatul de paste pregătit în trei bile de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
2
Rotiți fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste. Apoi, folosind mașina sau un cuțit ascuțit, tăiați fiecare foaie de paste în panglici de grosime de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați panglicile pe o tavă de foi prăfuită cu făină și acoperiți tava cu un prosop curat și umed până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare timp de 5 minute, până când ceapa se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați bucățile de ciuperci și continuați să gătiți până când au renunțat la cea mai mare parte a apei, încă 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Adăugați vinul și sosul de roșii, untul și sarea și piperul după gust și reduceți focul la mediu. Gatiti inca 5 minute, pana cand amestecul are o consistenta ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, gătiți pastele în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit și adăugați pastele în ragu. Aruncați la foc mare un minut pentru a acoperi pastele. Împărțiți pastele uniform între patru boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă