Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 857 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, picioarele de pui în tobe și coapse, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tagine de pui cu inimi de anghinare și mazăre, Tagine de fasole Fava, fasole verde și inimi de anghinare, și Inimi de anghinare, mazăre verde și ciuperci într-un sos de lămâie.
Instrucțiuni
1
Condimentează bucățile de pui cu sare și piper. Într-o caserolă din fontă medie, emailată, combinați puiul cu ceapa tocată grosier și bulionul de pui și aduceți la fierbere. Într-un castron mic, amestecați firele de șofran cu ghimbirul, coriandrul, chimenul, boiaua și turmericul. Se amestecă amestecul de condimente în bulion. Acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând bucățile de pui o dată, până când bucățile de sân sunt doar albe, aproximativ 25 de minute; transferați bucățile de sân într-un castron și acoperiți. Continuați să fierbeți tocanele și coapsele, acoperite, până când sunt gata, cu aproximativ 15 minute mai mult; transferați în bol cu bucățile de sân și păstrați-le acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Copane De Pui
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa tocată, roșiile, lămâia conservată și inimile de anghinare în caserolă și fierbeți la foc moderat până când bulionul este bogat aromat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă mazărea. Întoarceți puiul în caserolă și fierbeți ușor, rotind de câteva ori, până se încălzește.