Tagina de legume rădăcinoase cu linte este o vegan felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 343 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de napi, caise, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel, Luni fără carne: tagină de legume rădăcinoase cu Kale, și Supă de legume rădăcinoase cu linte și Gruyulincrukre.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați primele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2
Pentru a pregăti tagine, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Tajine Pot
3
Adăugați varza și următoarele 8 Ingrediente (varză prin ghimbir); gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă amestecul de condimente; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați coaja, bulionul și roșiile; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă sucul.