Tacos ușor de pește la grătar cu Salsa de smântână fără lactate

Tacos ușor de pește la grătar cu Salsa de smântână fără lactate
Tacos ușor de pește la grătar cu Salsa de smântână fără lactate ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 853 calorii, 93G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $16.77 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de squirt de suc de lămâie, avocado, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado, Smântână Fără Lactate, și Tacos de pește cu smântână picantă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Revista