Tacos De Vită, Fasole Și Legume
Rețeta Tacos de vită, fasole și legume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 384 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, brânză cheddar, salată română și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Tacos Cu Legume Prăjite Și Fasole Neagră, Tacos de legume prăjite și fasole neagră, și Tacos Cu Carne De Vită Și Fasole.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și piperul; saut 3 minute.
Adăugați carne de vită și gătiți până când carnea de vită se rumeneste și legumele sunt fragede, amestecând pentru a sfărâma carnea.
Adăugați porumb, amestec de condimente taco, roșii și fasole; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când amestecul este ușor gros. Se amestecă coriandru.
Lingură 1/2 cană amestec de carne de vită în fiecare coajă de taco; top uniform cu salată și brânză.