Gratar Tequila Lime pește Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 770 calorii, 48G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 8.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Tacos De Pește La Grătar Cu Guacamol Picant De Tequila-Lime, Tequila Lime tacos de pește, și Tacos de pește Tequila Lime cu Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de bambus de 8 inci, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Pentru varză: într-un bol mare de amestecare, combinați oțetul, zahărul și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Oțet
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi totul uniform. Se lasă la marinat 15 minute. Îndoiți coriandrul și lăsați-l deoparte până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Varză
5
Pentru marinada de pește: într-un bol mare de amestecare, combinați tequila, chimenul, usturoiul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Porționați peștele în cuburi de 1 inch și adăugați la marinată. Puneți deoparte la marinat timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Marinada
Tequila
Usturoi
Chimen
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
1
Încălziți un grătar plat la înălțime și acoperiți cu puțin ulei. Frigăruie 4 până la 5 bucăți de pește pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați frigarui pe grătar și gătiți până când peștele este alb și fiert, aproximativ 1 minut pe fiecare parte și aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți frigarui și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
4
Încălziți tortilele în loturi pe grătar timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți tortilele într-o pungă de folie căptușită cu prosop și acoperiți-le ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Pentru a construi tacos, stropiți puțină cremă de tei Cilantro pe o tortilă. Se acoperă cu un amestec de varză roșie încordată și apoi se pune deasupra o frigăruie de pește. Glisați frigarui, astfel încât peștele să rămână pe taco, apoi terminați cu mai multă cremă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Roșie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Crema Mexicană
Pește
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
7
Garnisiți cu niște Cotija sfărâmată și sos fierbinte și serviți cu o pană de var pe lateral. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Var
8
Într-un castron mic, combinați smântâna, laptele, cilantro, usturoiul, chimenul și sucul de lămâie și răciți timp de 1 oră. Condimentează cu sare și piper.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.