Tacos De Pește La Grătar

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tacos de pește la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de portocale de buric, coriandru, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de friptură, portocalele și ardeii în blender până se omogenizează bine. Rezervați 1/4 cană; se toarnă restul peste pește într-un vas de sticlă puțin adânc. Întoarceți peștele pentru a acoperi ambele părți. La frigider 20 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Pește la grătar 6 min. sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se după 4 min.
Scoateți peștele de pe grătar; lăsați să stea 5 min.
Între timp, amestecați amestecul de sos de friptură rezervat, ceapa, sucul de portocale și cilantro. Lingură pe jumătate din fiecare tortilla; se acoperă cu pește. Îndoiți în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.