Tacos de pește cu miere-chimen Cilantro Slaw și maioneză Chipotle

Tacos de pește cu miere-chimen Cilantro Slaw și maioneză Chipotle
Tacos de pește cu miere-chimen Cilantro Slaw și Chipotle Mayo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 872 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $22.39 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, piper cayenne, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos de pește cu maioneză Chipotle, Tacos de pește cu chimen Lime Slaw, și Tacos De Pește Cu Salată De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de tilapia într-un vas plat și turnați 1/2 cană suc de lămâie peste pește. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TilapiaTilapia
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Între timp, faceți sosul de miere-chimen amestecând împreună 1/3 cană suc de lămâie, miere, ulei vegetal și chimen măcinat un castron mic. Puneți deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru a face sosul de maioneză chipotle, așezați maioneza, ardeii iute, sosul adobo, 1/4 linguriță de sare și piperul cayenne împreună în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Pentru a pâine peștele, Așezați făina, ouăle și firimiturile panko în trei feluri de mâncare separate. Condimentează peștele cu sare și piper după gust. Înmuiați bucățile de pește mai întâi în cele patru, acoperind uniform și scuturând orice exces. Înmuiați apoi în ouă și ultima în firimiturile panko, bătând bucățile pentru a ajuta pesmetul să se țină. Puneți peștele deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Pentru a găti peștele pâine, turnați 1 cană de ulei vegetal într-o tigaie la 1/4 inch adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Încălziți uleiul la 365 grade F (185 grade C) la foc mediu. Gatiti pestele, intorcand pana cand toate partile devin maronii aurii, iar carnea se descuameaza usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Ungeți peștele cu sosul de miere-chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Se amestecă coleslaw și cilantro împreună într-un castron. Rezervați 1/4 cană din pansamentul de maioneză chipotle și turnați pansamentul rămas peste amestecul de salată de varză. Aruncați pentru a acoperi uniform cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Așezați tortilele pe o suprafață plană și întindeți fiecare cu 1 lingură de pansament de maioneză chipotle rezervat. Împărțiți peștele între tortilla. Se acoperă cu salata de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista