Picant Sud-Vest Tabbouleh ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Tabbouleh Din Sud-Vest, Sud-Vest Quinoa Tabbouleh, și Tabbouleh de somon picant.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul, 1 1/4 căni de apă clocotită și 1 1/2 lingurițe de ulei într-un castron mediu; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți bulgurul printr-o sită fină; așezați bulgurul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați coriandru și ingredientele rămase; aruncați bine.