Swiss Zucchini Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți dovleceii Elvețieni. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți granule de bouillon de pui, piper, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy Swiss coace, Cartofi Elvețieni Se Coace, și Șuncă și Brunch elvețian coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii și ceapa într-un coș cu aburi.
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 4-6 minute sau până când sunt crocante; scurgeți.
Într-un castron mic, combinați ouăle, bulionul, condimentele italiene, muștarul și piperul; deoparte.
Strat jumătate din amestecul de dovlecei într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 cană brânză elvețiană. Repetați straturile.
Se toarnă amestecul de ou deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când un cuțit iese curat.