Sută La Sută Pâine De Secară

Sută La Sută Pâine De Secară
O sută la sută pâine de secară este o vegan rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, melasă, fulgi instant de cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Sută La Sută Pâine De Secară, Pâine De Secară Daneză, și 50 La Sută Pâine Cu Aluat Integral Din Grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați melasa și apa caldă; amestecați drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 10 minute sau până se spumează. Într-un castron mare, amestecați făina de secară, glutenul, fulgii de cartofi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de drojdie și scurtarea la ingredientele uscate și amestecați până când agitarea este prea dificilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 8 până la 10 minute. Este în regulă să faci câteva pauze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați vasul cu susul în jos peste aluat și lăsați aluatul să crească până la dimensiunea dublă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când aluatul a crescut, aplatizați-l pentru a îndepărta bulele de aer și rulați-l într-o pâine strânsă. Ungeți o foaie de copt și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Așezați pâinea pe foaie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți pâinea timp de 35 până la 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută pe fund.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista