Supa de hamburger
Supa de hamburger este un fel principal care servește 10. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 de calorii , 44 g de proteine și 28 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați unt, carne de vită, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifle pentru hamburger fără gluten , Chifle pentru hamburger cu miere și grâu și Plăcintă cu hamburger cu ciuperci și elvețiene .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți carnea de vită, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurgere. Se amestecă bulionul, roșiile, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Într-o altă cratiță, topește untul la foc mediu-mic. Se amestecă făina până se omogenizează. Gatiti si amestecati timp de 6-8 minute sau pana cand amestecul devine maro auriu (nu arde). Se amestecă cu grijă în supă. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până se îngroașă, amestecând din când în când.