Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Supa vegană fierbinte și acră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână muguri de crin tigru, ciuperci, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Cereale Fierbinți Fără Cereale Rapide (Fără Gluten, Paleo, Whole30 + Vegan), și supă de legume fierbinte și acră , cum se face supă de legume fierbinte și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, așezați ciupercile de lemn, ciupercile shiitake și mugurii de crin în 1 1/2 căni de apă fierbinte. Se înmoaie 20 de minute, până se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți, rezervați lichid. Tăiați tulpinile din ciuperci și tăiați-le în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Tăiați mugurii de crin în jumătate.
4
Într-un castron mic separat, înmuiați ciuperca de bambus în 1/4 cană de apă fierbinte ușor sărată. Se înmoaie aproximativ 20 de minute, până se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scurgeți și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Măcinată
6
Într-un al treilea castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul de orez și 1 lingură de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Amidon De Porumb
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați 1/2 fâșiile de tofu în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Într-o cratiță medie, amestecați lichidul rezervat de ciuperci și muguri de crin cu bulionul de legume. Aduceți la fierbere și amestecați ciupercile de lemn, ciupercile shiitake și mugurii de crin. Reduceți căldura și fierbeți 3 până la 5 minute. Condimentează cu piper roșu, piper negru și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Bulion De Legume
Piper Negru
Piper Alb
Ardei Roșu
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb rămas și apa rămasă. Se amestecă în amestecul de bulion până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se amestecă amestecul de sos de soia și fâșiile de tofu rămase în cratiță. Reveniți la fierbere și amestecați ciuperca de bambus, uleiul de chili și uleiul de susan.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.