Supă răcită de morcovi și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de morcovi și portocale. Această rețetă servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă răcită de morcovi și portocale, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Morcovi Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in unt intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devine aurie, aproximativ 3 minute.
Adăugați morcovi, apă, sare, piper și cuișoare și fierbeți, acoperiți, până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 15 minute.
Ciorba pur și simplu în 3 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut, transferându-se într-un castron. Se amestecă sucurile de portocale și lămâie.
Se răcește supa, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
* Supa poate fi răcită până la 2 zile. Subțire cu apă înainte de servire, dacă este necesar.