Supă prăjită de rață și carne de crab cu Tapioca (Geng Jeut Saku)

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ciorba de rață prăjită și carne de crab cu Tapioca (Geng Jeut Saku) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei vegetal, sare, muguri de mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi tapioca, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Tapioca ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Rață Prăjită Chineză, Pulpe de pui prăjite cu terci de roșii-Tapioca, și Tăiței pentru Anul Nou: tăiței cantonezi cu supă de rață prăjită.