Supă picantă de roșii și linte

Supă picantă de roșii și linte
Supa picantă de roșii și linte este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, busuiocul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supă Picantă De Linte Roșie Și Roșii, Tocană Picantă De Linte De Roșii, și Supă Picantă De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau cuptor olandez. Se rumenesc ușor ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați roșiile, ardeiul iute, lintea, chimenul și busuiocul în tigaie împreună cu apa. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
LinteLinte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Când lintea s-a înmuiat, folosiți un blender pentru a curăța supa. Condimentează după gust cu sare și piper. Pentru o notă specială, puneți smântână într-o sticlă de squirt și strângeți o spirală pe partea superioară a fiecărui castron de supă și garnisiți cu o crenguță de busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista